Bánfalvi Henrietta vagyok a BANABAN márka képviselője hazánkban.

Számomra fontos a tudatosság az életvitelben, az emberi kapcsolatokban, a táplálkozásban, a környezetvédelemben, a munkám során és az általam képviselt értékrendek terén.

Azt tapasztalom, hogy sok esetben a betegségek okozója a tudatosság hiánya, amely a hibás gondolkodásra, a mozgásszegény életmódra, a helytelen táplálkozásra és testápolásra, valamint a minket körülvevő környezet által nyújtott káros hatásokra vezethető vissza.

Bánfalvi Henrietta biokokusz

Tudatos életvitellel, helyes gondolkodásmóddal, rendszeres testmozgással, megfelelően átgondolt táplálkozási és testápolási szokásokkal megőrizhetjük egészségünket, növelhetjük szellemi teljesítményünket, fizikai állóképességünket, amelyekkel jobb életfeltételeket biztosíthatunk önmagunknak, így pozitív hatást gyakorolhatunk érzelmeinkre és lelkiállapotunkra is.

A táplálkozástudomány, a biológia és az orvostudomány táplálkozási szokásaink következményeit kutató eredményei alapján manapság már fontossá vált a társadalmi igény növelése az egészségi állapotunkat szolgáló jobb minőségű, sok esetben a bio élelmiszerek iránt.

A bio élelmiszereket termelő gazdálkodás esetében mellőzik a szintetikus műtrágyákat és növényvédő szereket, ezért a termelés során olyan alapanyagok illetve azokból készült élelmiszerek nyerhetők, amelyek természetesek, fogyasztásukkor pedig kizárjuk a káros vegyi anyagok bejutását szervezetünkbe.

Itt a honlapon megismerkedhetsz az általam forgalmazott bio kókuszból készült prémium kategóriás kiváló minőségű, tápláló élelmiszerekkel. Cikkeket olvashatsz az egészséges életmóddal kapcsolatban és számos receptet találsz a BANABAN termékekkel készült ételekről, azok fotóiról, ami alapján ötletet meríthetsz, hogyan készítsd el velük az egészségedet szolgáló ételeidet.

A recepteket és az azokhoz tartozó fotókat megtalálod facebook oldalunkon is.