sütőtök kesudióval

Hozzávalók:

  • 400 g felkockázott sütőtök
  • só és bors ízlés szerint
  • 3 evőkanál BANABAN kókuszolaj
  • 1 felszeletelt hagyma
  • 1 kávéskanál curry
  • 1 kávéskanál fahéj
  • 1 kávéskanál kurkuma
  • 1 dl BANABAN kókuszkrém
  • 1 dl víz
  • 1 csésze pörkölt kesudió
  • 1 evőkanál citromlé

Elkészítés:

A hagymát 1 evőkanál kókuszolajon pirítsuk barnára, majd adjuk hozzá a maradék kókuszolajat, fűszereket és a sütőtököt, mindezt pirítsuk tovább pár percig.
Ezt követően adjuk hozzá a kókuszkrémet és a vizet, amiben pároljuk puhára a tököt.
Párolás után keverjük hozzá a kesudiót és a citromlevet.
Tálaljuk párolt rizzsel és egy csipetnyi BANABAN pirított kókusz chips-el

FACEBOOK
GOOGLE
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST