pecsenyezsir_v03_450-300

Szendvicskrém ami olyan mint a pecsenyezsír:

 

½ dl BANABAN bio extra szűz kókuszolaj
½ dl extra szűz olívaolaj
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 nagyobb gerezd fokhagyma
3 evőkanál őrölt szezámmag
3 evőkanál őrölt lenmag
1 evőkanál édesnemes pirospaprika
1 evőkanál aprított petrezselyem
2 evőkanál oregánó
1 kávéskanál fehérbors
1 kávéskanál őrölt kömény
1 kávéskanál só

 

Olaszos:

½ dl BANABAN bio extra szűz kókuszolaj
½ dl hidegen sajtolt lenmagolaj
1 nagyobb fej vöröshagyma 
1 nagyobb gerezd fokhagyma
3 evőkanál őrölt napraforgómag
3 evőkanál őrölt tökmag
1 evőkanál édesnemes pirospaprika
1 evőkanál kakukkfű
2 evőkanál aprított bazsalikom
1 kávéskanál feketebors
1 kávéskanál őrölt kömény
1 kávéskanál só

A tökmagot, napraforgómagot kávédarálóban őröld meg vagy használj ezen magokból készült lisztet.
A vöröshagymát vágd apróra, sózd meg és pirítsd meg a kókuszolajban.
Önts rá a másik olajat, tedd hozzá a zúzott fokhagymát és a fenti magokból készült liszteket, majd főzd 3 percig.
Vedd le a tűzről és keverd bele a maradék hozzávalókat. Ha kihűlt botmixerrel mixeld krémesre.
Tartsd hűtőben, hogy kenhető állagúra dermedjen.

Igazán egyszerű elkészíteni, 15 perc alatt kész 

FACEBOOK
GOOGLE
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST