granola_v1_450-300

A saját készítésű sok boltban kapható müzlinél egészségesebb, mert Te nem teszel bele adalékokat csakis természetes hozzávalókat:
2 bögre zabpehely
2 bögre puffasztott amaránt
1 bögre BANABAN bio kókusz crunch
2 bögre magvak vegyesen (mogyoró, dió, mandula, kesudió)
1 bögre BANABAN bio kókusznektár szirup
2 evőkanál BANABAN bio kókuszcukor
1 evőkanálnyi fűszerkeverék ízlés szerint: fahéj, őrölt szegfűszeg, szerecsendió
Tehetsz hozzá 30 g apróra tördelt magas kakaótartalmú csokoládét.

A hozzávalókat keverd jól össze, majd előmelegített sütőben 150 C fokon süsd 20 percig, félidőben keverd át, hogy egyenletesen átsüljön.
A granolát fogyaszthatod önmagában vagy tejjel, növényi tejjel, joghurttal, pudinggal, turmixszal.

FACEBOOK
GOOGLE
http://biokokusz.hu/receptek/reggeli/muzli-mas-neven-granola/
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST