Készíts Te is kókusztejet, mert nagyon finom és egészséges.

A kókuszban lévő zsír energiával tölti fel sejtjeinket, rostjai pedig táplálják szervezetünket.
A kókuszcukor inulin tartalma természetes módon erősíti immunrendszerünket.

kókusztej

Hozzávalók:

1 kókuszdió
6 dl ásványvíz
2 evőkanál BANABAN bio kókuszcukor

Elkészítés:

A megtisztított és feldarabolt kókuszt 2 dl meleg vízzel késes aprítógépben daráljuk apróra, majd a pépet egy nagyobb edényben a maradék meleg vízzel és a kókuszcukorral botmixerrel tovább mixeljük.

Ezt követően egy szűrőbe tegyünk kissé lazább szövésű textil, majd öntsük bele a kókuszos masszánkat. A kókusztej nagy része átfolyik rajta, a maradékot pedig kezünkkel jól nyomkodjuk ki.
Ilyen könnyű elkészíteni saját friss kókusztejünket, a textilben marad reszelék pedig a magunk által készített kókuszreszelékünk, amit a már megszokott módon felhasználhatunk.

FACEBOOK
GOOGLE
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST