Sertéssült korianderrel

Hozzávalók:

1 kg sertés szűzérme
100 ml BANABAN kókuszkrém
1 db citrom reszelt héja és kifacsart leve
1 evőkanál őrölt curry
2 teáskanál őrölt fűszerpaprika
6 gerezd zúzott fokhagyma
3 evőkanál zúzott gyömbér
Só és bors ízlés szerint
2 evőkanál BANABAN kókuszolaj
4 db apróra vágott póréhagyma
1/2 marék apróra vágott koriander
100 g durvára vágott kesudió

Elkészítés:

Keverjük össze a kókuszolajat, kókuszkrémet, citom héját és levét, curryt, paprikát, fokhagymát, gyömbért, sót, borsot. Adjuk hozzá a kockára vágott sertéshúst és pácoljuk legalább 2 óra hosszát.
Ezt követően előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten lefedve készre sütjük.
Miután elzártuk a sütőt, a póréhagymát, koriandert és a kesudiót szórjuk rá a megsült húsra és tálalás előtt hagyjuk a meleg sütőben 10 percig.

FACEBOOK
GOOGLE
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST