mangós csirke

Hozzávalók:

1 kg kockára vágott csirkemell
50 ml BANABAN kókuszolaj
1 db nagy hagyma
1 db felkockázott pritaminpaprika
2 gerezd apróra vágott fokhagyma
1 evőkanál apróra vágott gyömbér
1 teáskanál curry
1 teáskanál tengeri só
1 evőkanál BANABAN kókusznektár szirup
1 bögre víz
100 ml BANABAN kókuszkrém
1 db apróra vágott mangó

Elkészítés:

Pirítsuk meg a hagymát kókuszolajon, majd adjuk hozzá és főzzük 5 percig a paprikát, gyömbért, fokhagymát, curryt és a sót. Majd tegyük a serpenyőbe a nektárt, vizet, kókuszkrémet és a mangót, forrást követően adjuk hozzá a húst is.
Tálaláskor díszítsük friss korianderrel.

FACEBOOK
GOOGLE
http://biokokusz.hu/receptek/husos-etelek/mangos-csirke
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST