kókuszos csirke

Hozzávalók:

1 kg csirkemell
3 evőkanál BANABAN kókuszolaj
1 citrom reszelt héja
1 teáskanál őrölt kömény
1 teáskanál őrölt koriander
2 evőkanál BANABAN kókusznektár szirup
1 evőkanál tengeri só
2 evőkanál BANABAN kókuszcukor
2 teáskanál curry
50 ml BANABAN kókuszkrém
1 kis chili paprika (opcionális)
1 marék apróra vágott friss bazsalikom

Elkészítés:

A bazsalikom és citrom kivételével keverjük össze a hozzávalókat és pácoljuk be vele a csirkemellet, tegyük hűtőszekrényben legalább 2 óra hosszára.
Serpenyőben kókuszolajon süssük meg a húsokat.
Az elkészült ételt tálaljuk párolt zöldségekkel vagy rizzsel a húst szórjuk meg friss bazsalikommal és csepegtessünk rá citromlevet.

FACEBOOK
GOOGLE
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST