marhahús édesburgonyával

Hozzávalók:

500 g marha hátszín kockára vágva
300 g kockára vágott édesburgonya
2 evőkanál BANABAN kókuszolaj
1 nagyobb hagyma szeletelve
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 db zöld chili paprika kimagozva apróra vágva
1 evőkanál zúzott gyömbér
1 evőkanál curry
200 ml BANABAN kókuszkrém
200 ml marha vagy csirke alaplé
1 teáskanál őrölt fahéj
1 citrom leve
só, bors ízlés szerint
1 marék apróra vágott friss koriander a díszítéshez

Elkészítés:

A kókuszolajban pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a fokhagymát, chilit, curryt, gyömbért és pirítsuk még 3 percet.
Ezután a marhahúst, kókuszkrémet, citromlét és a fahéjat is adjuk hozzá, sózzuk, borsozzuk, öntsük fel az alaplével és lassú tűzön főzzük a húst puhára.
Végül adjuk hozzá az édesburgonyát és főzzük még 15 percet.
Párolt rizzsel tálaljuk.

FACEBOOK
GOOGLE
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST