citromfüves csirke

Hozzávalók

12 db kicsontozott, bőr nélküli csirkemell
1 marék apróra vágott koriander
100 ml BANABAN kókuszkrém
1/2 marék apróra vágott citromfű
100 g BANABAN kókusz crunch
1 marék bazsalikom
Só, bors és chili paprika ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál BANABAN kókuszcukor
3/4 teáskanál őrölt koriander

Elkészítés:

A hozzávalókat botmixerrel pépesítsük össze.
A csirkemelleket tegyük egymás mellé jénai tálba vagy cserépedénybe majd öntsük rá a pépesített fűszereket.
Fedjük le és tartsuk hűtőben néhány órát, majd sütőben közepes hőfokon sütjük.
Az elkészült sült húst szórjuk meg friss korianderrel és tálaljuk párolt vagy sült zöldségekkel.

FACEBOOK
GOOGLE
http://biokokusz.hu/receptek/husos-etelek/citromfuves-csirke
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST