Hozzávalók:
500 g lazacfilé
1 evőkanál BANABAN kókuszolaj
1 teáskanál őrölt koriander
1 teáskanál őrölt kömény
1 teáskanál őrölt fűszerpaprika
tengeri só és fekete bors ízlés szerint
Avokádó köret hozzávalói:
1 db meghámozott avokádó felkockázva
1 kisebb vöröshagyma apróra vágva
1 kisebb paprika apróra vágva
1 citrom kifacsart leve
3 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál BANABAN kókusz crunch
2 evőkanál friss koriander apróra vágva
Elkészítés:
Keverjük el a kókuszolajban a fűszereket és pácoltjuk be vele a lazacfiléket, sütés előtt néhány óra hosszára hagyjuk állni ebben a pácban.
Ezt követően grillezzük a lazac mindkét oldalát, amíg szükséges.
A köret hozzávalóit keverjük össze és az elkészült lazaccal tálaljuk.