Kókuszos almás gofri

Hozzávalók:

2 tojás
1 evőkanál BANABAN kókusznektár szirup
1 evőkanál vaníliakivonat
½ bögre víz
1 ½ bögre mandulaliszt
½ teáskanál só
½ teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál őrölt fahéj
1 evőkanál BANABAN kókuszliszt
¼ BANABAN pirított kókusz chips

Elkészítés:

A kókusznektárt, a tojásokat a vaníliát és a vizet habverővel jól keverjük össze. Majd keverjük hozzá a mandulalisztet, kókuszlisztet, sót, szódabikarbónát és a fahéjat is.

A tésztát előmelegített és olajozott gofrisütőben addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.

A kisült gofri tetejére tegyünk BANABAN kókuszchips-et, pirított mandulát, almakompótot és kókusznektár szirupot.

FACEBOOK
GOOGLE
http://biokokusz.hu/receptek/desszert/kokuszos-almas-gofri/
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST