kókuszos kocka

Hozzávalók:

10 db tojás
50 g BANABAN kókuszliszt
45 g BANABAN kókuszcukor
1 kávéskanálnyi szódabikarbóna.
200 g magas kakaótartalmú csokoládé
2 evőkanál BANABAN kókuszkrém
saját készítésű kókuszreszelék (recept a saját készítésű kókusztejnél)

Elkészítés:

A piskótát a szokásos módon elkészítjük, azaz a tojások sárgáját összekeverjük a kókuszcukorral, a lisztet a szódabikarbónával, a tojások fehérjét pedig kemény habbá verjük, majd ezeket óvatosan összekeverjük.

A fenti összetevőkből, könnyű laza tésztát kapunk, amit előmelegített sütőben, mérsékelt tűzön fél óra alatt készre sütünk.

A csokoládét a kókuszkrémmel vízgőz felett felolvasztjuk.
A piskótát kockákra szeleteljük, csokiba mártogatjuk, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.

FACEBOOK
GOOGLE
http://biokokusz.hu/receptek/desszert/igazi-kokuszos-kocka/
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST