A kókusz és az alma vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag gyümölcs.
A BANABAN bio kókuszcukor a legfinomabb természetes édesítő, amely a gyermekek étrendjébe bátran beilleszthető.

Almás gyümölcsbőr

Elkészítése:

3 kg almát miután lereszeltünk és jól kinyomkodtuk a levét, botmixerrel pépesre zúzzuk. A pépet összekeverjük 20 g BANABAN bio kókuszcukorral.
A pépet sütőpapírral bélelt nagyméretű tepsibe öntjük úgy, hogy az alma massza kb. 3 mm vastag legyen. A sütőben alacsony hőmérsékleten párologtatjuk (nem sütjük), de nem is szárítjuk ki. Akkor jó, ha állaga ruganyos. Miután kihűlt a sütőpapír könnyedén lehúzható róla, pizza szeletelővel vagy éles késsel darabolható.

FACEBOOK
GOOGLE
http://biokokusz.hu/receptek/desszert/almas-gyumolcsbor/
TWITTER
PINTEREST
PINTEREST